Personlig kostvejledning

Din kost er den største miljøpåvirkning, du udsætter din krop for. Hvordan du ser ud indeni og udenpå er et resultat af, hvordan dine gener reagerer på den mad, du indtager. Forandrer du din kost, kan du påvirke den måde dine gener udtrykker sig på. Du kan med andre ord ændre din fysik, din sundhedsstatus og dit generelle velvære.

https://www.high-endrolex.com/37

Hvad er dit mål?

Vægttab: Jeg kan hjælpe dig med vægttab, uanset om det drejer som om mange eller få kilo. Benytter du dig af vægttabsmedicin kan jeg jeg også hjælpe med at tilpasse kosten, så du sikrer dig din krop får tilført det rigtige, selvom du har nedsat appetit.

Muskelopbygning: Træner du med henblik på at øge din muskelmasse, er kostens sammensætning meget væsentlig for succes. Jeg kan hjælpe dig med at tilpasse sammensætningen af fedt, protein og kulhydrat samt justering af samlet kaloriemængde, så du får mest mulig ud af din træning og minimerer mængden af vægttforøgelse i form af fedt

Helbred: Jeg kan hjælpe dig med at blive sundere og sikre, du får korrekt indtag af makro- og mikronæringsstoffer

Fokuspunkter i min måde at arbejde med kostplaner og livsstilsomlægning er:

Jeg lærer dig hvordan fødevarer og de forskellige makronæringsstoffer påvirker din krop, så du er i stand til at navigere på egen hånd, efter forløbet med mig er nået til ende.

Jeg laver en plan ud fra dine mål, som kan implementeres og gennemføres selvom resten af familien ikke skal med på din rejse.

Vægttab og/eller kostomlægning må ikke ske på baggrund af forringet fødevarekvalitet. Jeg guider dig til hvad, du skal vælge for at få de bedste kilder til god næring og til de fødevarer, hvor kalorierne kommer med vitaminer, mineraler og andre mikronæringstoffer.

Der findes ikke én rigtig måde at ændre sin krop på. Sammen finder vi den, der passer til dig.

Forløb af 3, 6 eller 12 måneders varighed.

Priseksempel, 3 måneders forløb:
Opstartskonsultation inkl kropsmåling
Kostplan
3 opfølgende konsultationer

5500 kr