Thilde Maarbjerg

Jeg er uddannet kostvejleder og arbejder desuden som fysisk træner indenfor styrketræning.

Sammen med min mand Thomas Rode Andersen, har jeg udgivet bøgerne ”Palæo”, ”Funktionel Træning” og ”Rigtig Mad”, og min interesse for kostens indvirkning på sundhed har givet mig en dyb indsigt i hvilke fødevarer, der nærer kroppen bedst, og hvordan de skal produceres og evt forarbejdes for at være optimal ernæring.

Træning og kost har til formål at holde mig sund og gøre mig i stand til at kunne agere fysisk og mentalt i den moderne verden. De må ikke kompromittere min funktionsdygtighed, generere skader eller skabe mangler/ubalancer.

Gennem viden, prioritering og balance er det muligt at give plads til både at pleje og vedligeholde kroppen og stimulere sanserne og hjernen gennem sensoriske treats, som også er en del af glæden ved tilværelsen.

Mit træningsliv har været en rejse gennem ridning, crossfit, reformer pilates og styrketræning. Sidstnævnte praktiserer jeg primært den dag i dag med fokus på bodybuilding som æstetisk mål. Jeg er fascineret af den menneskelige muskulatur og dens synlighed gennem muskeludbygning kombineret med en fedtprocent, der tillader den at træde frem.

Jeg har stor respekt for den kvindelige- og mandlige æstetik, og hvordan den forstærkes af muskler gennem øvelsesvalg og fokuspunkter for træningen. Mit personlige mål er en veldefineret og harmonisk feminin fysik, vital fremtoning og sundhed indeni og udenpå.